• Meny
  • Meny

Informasjon om overnattingsmuligheter

Ettersom de færreste besøker Reykjavik for kun en dag om gangen, faller det seg naturlig at dett oppstår et behov for en eller annen form for overnatting. Og overnattingsmuligheter er det rikelig av i Reykjavik.

Her finnes stort sett noe for enhver smak og lommebok, og alt fra enkle vandrerhjem med kun det mest elementære tilbudet til luksuriøse hoteller finnes. De aller fleste av dem innen forholdsvis kort avstand fra sentrum og med det relativt gode kollektivtilbudet i Reykjavik kan man bare velge og vrake ut fra hva man føler man har behov for og råd til å spandere på seg.

Gode fasiliteter

De aller fleste hotellene har ordinære fasiliteter som tv på rommene, det samme med trådløst internett og telefon. Mange har også minibar og kort avstand til restauranter, nattklubber og barer.

Frokost er vanligvis inkludert i prisen og prisnivået forholdsvis lavt og det er som regel heller ikke nødvendig å forhåndsbestille rom med mindre det avholdes et arrangement i byen. Mange reisearrangører tilbyr gjerne pakkeløsninger på både reise og opphold, men undersøker man litt på forhånd kan man faktisk oppleve å finne både rimeligere og bedre løsninger på egen hånd.

Høy standard

Hotellene på Island holder høy standard og islendingene er svært opptatte av at kvaliteten skal være best mulig. Man kan imidlertid bo på enten vandrerhjem eller i såkalte gjestehus, hvor man er selvforsynte med mat og må dele bad og toalett med andre, men da er gjerne prisen desto lavere også, uten at man kan si at standarden er direkte dårligere av den grunn.

Se også hva du må betale for en natt på hotell i Reykjavik.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *