• Meny
  • Meny

Beste hotell i Reykjavik – vilt og vakkert

Mange nordmenn drømmer om å reise til Sagaøya for å oppleve møtet mellom den vakre naturen og det moderne bylivet.

Reykjavik byr på en rekke spennende hotell i alle prisklasser. Generelt kan du forvente å bruke noenlunde det samme på overnatting som hjemme i Norge, men som mange andre steder er det fullt mulig å gjøre et kupp om du booker tidlig.

Se byen fra takterrassen

Odinsve er et av Reykjaviks aller mest populære hotell i sin prisklasse. Her får du elegante rom, en meget bra takterrasse god service og meget bra beliggenhet. Skulle du ha arbeid å gjøre mens du er i Reykjavik, har hotellet et døgnåpent forretningssenter og gratis wi-fi.

Det meste av Islands hovedstad ligger innen gangavstand, med blant annet Hallgrímskirkja kun 300 meter unna. Du er godt plassert på Odinsve om du vil oppleve det pulserende utelivet i Reykjavik, og du finner mange gode restauranter rett i nærheten.

odinsve-reykjavik-hotell-reise

Se flere bilder og hva rommene koster

Reykjaviks beste hotell?

Går du et par hakk opp i innhogget i lommeboka, er Apotek Hotel i sentrum et bra valg. Som Odinsve er dette et hotell midt i sentrum, men med litt mer eleganse og luksus. Rommene er litt større og mange av de er for halv-suiter å regne.

Apotek hotel har også et bra forretningssenter som er åpent hele døgnet, samt en grillrestaurant som slettes ikke er verst. Dette er et hotell som blir satt veldig pris på av gjestene, noe de positive anmeldelsene vitner om. Selv om prisnivået er betydelig, kan man få gode rabatter i enkelte perioder.

apotek-hotell-reykjavik-reise

Se flere bilder og hva rommene koster

Sentrale og rimelige leiligheter

Et av Reykjaviks mest spennende hotell, Reykjavik Residence Hotel, ligger i en gammel villa med påbygg nært Hallgrímskirkja og Laugavegur. Villaen rommer 17 koselige leiligheter, alle smakfullt innredet. Du har et eget te-kjøkken på rommet om du vil stelle litt for deg selv. Hotellet ligger også meget sentralt til i forhold til uteliv og restauranter. Dette er et bra valg dersom du vil ha det litt mer privat og særegent enn på de mer tradisjonelle hotellene. Prisnivået kan sies å være lavt alt tatt i betraktning. Reykjavik Residence passer spesielt godt til små familier og par som er på romantisk reise til Sagaøya.

reykjavik residense-hotell-reise

Se flere bilder og hva rommene koster

Radisson Blu 1919 i sentrum

Radisson Blu 1919 er et sikkert valg av hotell for de som reiser mye og krever høy grad av komfort. Kjeden skuffer så å si aldri, og i hvert fall ikke i Reykjavik. Hotellet er relativt stort til denne byen å være, med rundt 90 rom, treningssenter, restaurant, bar og egne møtefasiliteter.

Også Radisson Blu 1919 ligger midt i sentrum, med enkel tilgang til hovedstadens severdigheter og øvrig tilbud. Alle rom har gratis internett, noe du også kan koble deg på i fellesområdene.

Hotellet er blant de som det skrytes mest av blant tidligere gjester. Pass på at du ikke forveksler Radisson Blu 1919 med det som heter Saga fra samme kjede. Selv om det også er et godt hotell, ligger det ikke like bra plassert, og er litt mer traust i tillegg.

radisson-blu-reykjavik-reise

Se flere bilder og hva rommene koster

Luksushotell i naturen

Selv om dette er et hotell som ligger litt utenfor perifert til, må vi ta med ION Luxury Adventure Hotel. Her bor du omgitt av Islands vakreste natur, med all luksus du kan tenke deg på hotellet. Hele komplekset er moderne designet, men glir likevel inn i landskapet på en fortreffelig måte. Rommene er store og har svært komfortable senger.

Dette er for et spahotell å regne, med alle typer behandlinger, utendørs svømmebasseng, muligheter for utflukter (også til hest) og en meget bra restaurant. Avstanden på 34 kilometer inn til Reykjavik spiller ingen rolle dersom det er avkobling og naturopplevelser du er ute etter.

ION-hotel-Iceland

Se flere bilder og hva rommene koster

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *