• Meny
  • Meny
Reykjavik

Hotell i Reykjavik for familier på tur

Av og til kan det være vanskelig å orientere seg i vrimmelen av hoteller og overnattingssteder og tilbud på nettet.

I en barnefamilie strekker ikke alltid tiden til, og de voksne har ofte viktigere ting enn å sitte i timevis og lete etter det perfekte hotellet. Derfor har vi laget en guide med noen barnevennlige hotell som finnes i Reykjavik.

Nærhet til alt

familier-hotell-reykjavik-tips

City Center Hotel er et tre-stjerners hotell som ligger midt i hjertet av Reykjavik. Herfra kommer du deg nesten overalt. Hotellet ligger for eksempel bare 100 meter fra Alltinget.

City Center Hotel har egen restaurant, kaffe og te på fellesområdene, og frokost (mot et tillegg). De tilbyr flyplasstransport og vask av klær, dersom du skulle ha behov for dette. Alt dette kan være med på å gjøre ferien deres enklere. For barnefamilier tilbyr hotellet barnesenger, tv på rommet, gratis toalettartikler og privat bad.

Adresse: Austurstræti 6

Se priser og flere bilder av rommene her

Skjem bort familien

familiehotell-reykjavik-anbefalt

Dersom dere er i Reykjavik og ønsker et hotellopphold av de sjeldne, kan hotellet Black Pearl være noe for dere. Dette hotellet har 4,5 stjerner, og her finner du flotte leiligheter som passer perfekt for en barnefamilie.

Leilighetene har balkong med nydelig utsikt, og her kan du virkelig sitte og nyte frokosten. Her har du også kjøkken og stue, noe som kan gjøre reisen lettere. Det kan for eksempel lønne seg å lage noen måltider i leiligheten, og slik spare penger på å ikke spise hvert eneste måltid ute på restaurant. Black Pearl i Reykjavik har også det lille ekstra: spa-fasiliteter! For slitne foreldre kan dette være akkurat det som trengs for å få ny energi. Hotellet tilbyr også barnepass mot et tillegg, og barnesenger er selvsagt inkludert.

Adresse: Tryggvagata 8A

Se priser og flere bilder av rommene her

Rimelig og praktisk hotell

hotell-for-familier-reykjavik

Når man er på ferie med hele familien kan det ofte lønne seg å sjekke inn på et leilighetshotell. Da har du muligheten til å lage egen mat, og ungene har større plass å boltre seg på. Dersom du ønsker et leilighetshotell til en rimelig penge i Reykjavik, bør du sjekke ut Luna Apartments Baldursgata.

Her har du alt du trenger: et kjøkken med utstyr for å lage frokost, middag eller kveldsmat, tilgjengelige ekstrasenger og barnesenger, og en flott lokalisering rett ved havnen. På dette leilighetshotellet bor også barn under 11 år gratis på foreldrenes rom, dersom det ikke er behov for ekstrasenger. En super løsning!

Adresse: Baldursgata 36

Se priser og flere bilder av rommene her

La barna boltre seg

viking-familie-hotell-island-reykjavik

Dersom dere ønsker å bo et lite stykke utenfor Reykjavik, er Hotel Viking absolutt verd et besøk! Dette hotellet har en flott beliggenhet ved vannkanten, omtrent 13 kilometer fra Reykjavik sentrum.

Her finner du både hotellrom og sjarmerende hytter med plass til mange gjester. Dette hotellet har et utendørs basseng, boblebad, badstue, gratis frokost og wi-fi. Barn under 3 år bor gratis på foreldrenes rom. Hva mer kan man ønske seg?

Adresse: Strandgotu 55, Hafnarfjordur

Se priser og flere bilder av rommene her

Finn flere anbefalte hotell på oversiktsiden for overnatting i Reykjavik.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *