• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller med god standard

Reykjavik har et godt rykte internasjonalt som turistby og det finnes en rekke gode hoteller som gjør sitt beste for å leve opp til dette. Derfor finnes det hoteller for nesten enhver smak og lommebok, og er man først på ferie i Reykjavik er det ingen grunn til ikke å unne seg det lille ekstra.

Restaurant og roomservice

Et av de bedre hotellene i sentrum er Hotel Reykjavik Centrum som i tillegg til de ordinære fasilitetene som trådløst internett og fjernsyn på rommene også har egen restaurant og bar, samt døgnåpen resepsjon med roomservice.

Dette hotellet tilbyr også veksling og er behjelpelige med tilrettelegging av utflukter og guidede turer i og rundt Reykjavik.

Er man imidlertid på forretningsreise har hotellet også møterom og kontormuligheter, og det finnes kaffetrakter på rommet.

hotell_anbefalt_reykjavik

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Spa og fitness

Noe utenfor selve bykjernen finner man Grand Hotel Reykjavik som holder høy internasjonal standard. Flere av rommene har king-size størrelse på sengene, og det finnes egne familierom. Selvfølgelig har også dette hotellet både trådløst internett og fjernsyn på rommene, egen restaurant og bar og en egen spaavdeling tilknyttet et treningssenter. Hvilket gjør man kan få en fin feriedag i Reykjavik selv om været skulle gjøre sitt for å holde deg innendørs en dag eller to under oppholdet.

Velger man derimot Hotel Odinsve får man tilgang til alle fasiliteter et hotell skal ha, pluss en flott takterasse med utsikt ut mot Hallgrímskirkja som ligger bare noen få hundre meter unna. Hotel Odinsve tilbyr også transport til og fra lufthavnen dersom man ikke ønsker å reise enten kollektivt eller leie en bil for egentransport.

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

icelandair-hotell-anbefalt-reykjavik

Maritim og sentral beliggenhet like ved sjøkanten, det kan knapt bli bedre! Gåavstand til alt du trenger og plassert like ved kollektivtransport.

Rommene kunne vært større, men tilgjengjeld er de effektivt utnyttet så det kan knapt kalles et problem. Pent innredet med moderne design. God mat i restauranten og flott frokost.

Kan ellers anbefale at du tester ut livet i baren om kvelden – skikkelig koselig!

Et lite tips: Legg ved en hyggelig henvendelse til hotellpersonalet idet du bestiller der du påpeker at du ønsker rom med utsikt mot vannet. Ofte kan de være behjelpelig med dette, og setter ofte også pris på spesielle ønsker slik at de lettere kan fordele gjestene.

Se priser, ledige rom og flere bilder av hotellrommene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *