• Meny
  • Meny

Hostels og rimelige vandrerhjem

Det er ikke nødvendig å bruke hele reisebudsjettet på dyre hotellrom i Reykjavik, og er man villig til å fire litt på standarden samt dele på noen av fasilitetene med andre reisende, kan et velutstyrt hostel være en fin løsning.

Ved å bo på hostel er man tilnærmet selvforsynt med det meste og går man sammen flere om å dele på kostnadene til for eksempel mat kan det bli et både rimelig og hyggelig opphold for alle parter.

Sentrumsnært og rolig

Et slikt hostel er Reykjavik Hostel Village som ligger innenfor gangavstand fra de mest kjente severdighetene i Reykjavik, samtidig som det har en rolig profil velegnet for både ungdommer og familier. Hostellet har både dobbeltrom og regulære sovesaler, og man deler på de sanitære fasilitetene. Personalet snakker flere språk, det er selvfølgelig trådløst internett, gratis parkering og fjernsyn i fellesrom. Tilgang på kjøleskap og det er kort vei til flere restauranter og kafeer i nærområdet.

billig_hostel_reykjavik

Se priser og flere bilder av rommene

Behjelpelige med utflukter

Et annet hostel i sentrum er B47 som har mange av de samme fasilitetene som Reykjavik Hostel Village, dobbeltrom og sovesaler, trådløst internett og parkering samt hente og bringetjeneste til og fra lufthavnen og muligheter for enklere selvhusholdning under oppholdet.

hostel_rimelig_reykjavik

B47 har også flerspråklig personale og er behjelpelige med forskjellige utflukter i og rundt Reykjavik hvis man ønsker det.

Vær også klar over at enkelte hostel ikke tilbyr sengetøy, men man må medbringe enten egne dyner og puter eller soveposer. Det er heller ikke tillatt med kjæledyr alle steder. Heller ikke servicedyr som for eksempel førerhund for blinde.

Se priser og flere bilder av rommene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *