• Meny
  • Meny

Billige hoteller – mye for pengene

Det finnes flere forholdsvis rimelige hoteller i Reykjavik, noen av dem også svært sentrumsnært. To av disse er Metropolitan Hotel og Arctic Comfort Hotel som begge har det til felles at de er billige, og har de fleste av byens mest attraktive severdigheter innenfor gangavstand.

Sentrumsnært og nøkternt

Metropolitan Hotel er et trestjerners hotell som ligger i ganggavstand fra Reykjaviks rådhus, Nasjonalmuseet, Reykjaviks handlegate Laugavegur og Hallgrímskirkja. Det er noe lenger til restaurant Perlan, men fortsatt ikke lenger enn at det er mulig å spasere dit hvis man skulle ønske det.

billig_hotell_reykjavik

Hotellet har en god, men nøktern, standard. Selvfølgelig har alle rommene fjernsyn og trådløst internett, og det er mulig å bestille frokost. Ut over dette finnes det muligheter for oppbevaring av bagasje, transport til og fra lufthavnen og muligheter for å få vasket tøy.

Resepsjonen er imidlertid nattestengt og det er ikke tillatt å ha med seg kjæledyr.

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Kjøleskap og kaffetrakter

Arctic Comfort Hotel ligger noe lenger fra bykjernen og de store severdighetene, men har desto flere fasiliteter. I tillegg til de ordinære som for eksempel fjernsyn og trådløst internett finner man på dette hotellet kjøleslap og kaffetrakter på rommet, slik at man ikke er prisgitt restauranter i umiddelbar nærhet for en matbit hvis man skulle ønske det.

rimelig_hotell_reykjavik

Hotellet tilbyr også transport til og fra lufthavnen, har døgnåpen resepsjon, egen bar med lounge, selvbetjent vaskeri og gratis parkering, slik at man kan leie en bil å ha stående under hele oppholdet. Det er selvfølgelig frokost inkludert i prisen og hotellet er behjelpelig med guidede turer i og omkring Reykjavik.

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *